Revy Menuer 2025
2 retter / kr. 335,-
3 retter / kr. 398,-
Dessert / kr. 63,-
Brunch & Revy / 588,-
Koldt bord / kr. 275,- *
*) Koldt bord inkl. kaffe og kage.
Bemærk
Forestillinger kl. 20.00
Hverdage (og enkelte lørdage med forestilling kl. 20.00) spises der fra kl. 18.00.
Forestillinger kl. 15.00 (kun koldt bord)
Lørdage eftermiddag og enkelte onsdage eftermiddage (og evt. søndage) spises der fra kl. 13.00
Brunchforestillingen d. 3. august
Der spises fra kl. 11.00 (forestilling kl. 13.00)
(Billederne er vejledende.)
Revymenu 1
Forret
Varmrøget laks på salat, anrettet med peberfrugt og melon. Hertil citrus/dildcreme.
Serveres med brød og smør.
Hovedret
Steak af kalvefilet serveret med sauté af sommergrønt, friske asparges, bagte beder, svampe, krydderbagte kartofler og svampesauce.
Revymenu 2
Forret
Letrøget fermenteret skinke på salat anrettet med marineret squash, soltørrede tomater, ristede mandler, agurkerelish og urtecreme.
Serveres med brød og smør.
Hovedret
Steak af kalvefilet serveret med sauté af sommergrønt, friske asparges, bagte beder, svampe, krydderbagte kartofler og svampesauce.
Revymenu 3
Forret
Varmrøget laks på salat, anrettet med peberfrugt og melon. Hertil citrus/dildcreme.
Serveres med brød og smør.
Hovedret
Hvid ovnstegt fisk på spinat og sommergrønt, garneret med asparges, krydderbagte kartofler og piment sauce.
Revymenu 4
Forret
Letrøget fermenteret skinke på salat anrettet med marineret squash, soltørrede tomater, ristede mandler, agurkerelish og urtecreme.
Serveres med brød og smør.
Hovedret
Hvid ovnstegt fisk på spinat og sommergrønt, garneret med asparges, krydderbagte kartofler og piment sauce.
Vegansk menu
Forret
En salat af marineret spidskål, mandler, tranebær, bønner, syltede beder og perlebyg.
Serveres med brød og urtecreme
Hovedret
Steak af knoldselleri tilsmagt med reduceret æblesaft, bagte beder, marineret squash, asparges, krydderbagte kartofler og sky med urter.
Dessert
Dessert
Isdessert med vanilje is, frugtsorbet, marineret bær og pisket fløde.
Koldt bord
Kold bord
Kryddersild og karrysalat, ½ æg med rejer
Skagen salat, Fiskefilet med remoulade og citron.
Røget laks med urtedressing
Tarteletter med høns i asparges
Røget skinke og melon
Frikadeller med marineret kartoffelsalat
Svinemørbrad og marineret spidskålsalat
Kylling med sur / sød dressing
Paté med cornichons
2 slags ost og druer
Kaffe / te og kage
Brunch
Serveres kun til forestillingen den 3. august 2025.
(brunch kl. 11.00 / forestilling kl. 13.00)
– Skyr med bær, forskellige rundstykker og brød.
– Rugbrød og røræg med pølser, bacon, og små frikadeller.
– 2 slags pålæg, marmelade. Nutella og 2 slags ost.
– Wienerbrød og amerikanske pandekager, Kaffe/te og juice.
Brunch er obligatorisk i salen til denne ene forestilling.